home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
December 1-én nyílik az M2 Gyerekcsatorna Adventi Kalandáriuma
MTVA
2020.11.28.
LXXV. évf. 48. szám
December 1-én nyílik az M2 Gyerekcsatorna Adventi Kalandáriuma

A közmédia legkisebbeknek szóló csatornájára költöznek a karácsonymanók advent idejére. Az Adventi Kalandárium tündéri apróságai napról napra beavatják a gyerekeket a karácsonyi készülődés rejtelmeibe. Miként készül az adventi koszorú? Milyenek a karácsonyi fények? Miért pucoljuk meg a csizmánkat Mikulás napjára? Hogy kötődik a karácsonyhoz a fagyöngy, vagy éppen milyen hagyományok vannak az év legszebb ünnepén?

Kalendáriumhoz híven minden nap kinyílik egy ajtó egészen szentestéig és bekukkanthatunk a manók csodálatos világába, akik azon dolgoznak, hogy a szeretet ünnepét minél meghittebbé varázsolják. Az M2 Gyerekcsatorna Adventi Kalandáriuma egyszerre tanít és szórakoztat, miközben végigvezeti a kicsiket és a nagyokat sok vidámsággal és mesével fűszerezve az adventi időszakon.

Találkozzatok a szorgalmas és kedves karácsonymanókkal december 1-től az M2 Gyerekcsatornán, valamint a Médiaklikken, illetve a csatorna Facebook és Youtube oldalán.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..