home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Dánia– Ausztrália 1:1 (1:1)
Tóth Tibor
2018.06.21.
LXXIII. évf. 24. szám
Dánia– Ausztrália 1:1 (1:1)

C csoport, 2. forduló

Szamara, Kozmosz Aréna, 40 727 néző, vezette: Lahoz (spanyol)

Gólszerzők: Eriksen a 7., illetve Jedinak (11-esből) a 38. percben.

Dánia: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, A. Christensen, Stryger Larsen – Eriksen, Schöne, Delaney, Sisto – Y. Poulsen (Braithwaite), Jörgensen (Cornelius).

Ausztrália: Ryan – Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich – Jedinak, Mooy – Leckie, Rogic (Irvine), R. Kruse (Arzani) – Nabbout (Juric).

Dánia győzelem esetén továbblépett volna a csoportból, Ausztráliának pedig ez az egy pont azt jelenti, ha halványan is, de még élnek a továbbjutási reményeik.

Már a 7. percben vezetéshez jutottak a dánok, miután Eriksen a világbajnokság egyik legszebb akciója után bődületes bombával talált az ausztrálok hálójába.

A gól hatására a dánok visszaálltak, az ausztrálok pedig erőtlen támadásokkal próbálkoztak. Egyik ilyenből szerezték az egyenlítőgólt, miután Poulsen egy beívelés után, teljesen feleslegesen, kézzel ütött a labdába. A játékvezető konzultált a videoasszisztenssel, és büntetőt ítélt, amit Jedinak értékesített. Kasper Schmeichel, dán kapus 571 perc után kapott gólt a válogatottban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..