home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Dacolva az időjárással
Martinek Imre
2009.07.08.
LXIV. évf. 27. szám
Dacolva az időjárással

Érkeznek a keményfiúkAz idei, nagyobb lélegzetű júniusi rendezvényekhez valahogy nem voltak nagyon kegyesek az égiek. Akárcsak egy héttel korábban a pancsovai karnevált, a torontálvásárhelyi motorostalálkozót is zivatarszerű futózáporok fenyegették, de az előbbivel ellentétben ezt a festát...

Érkeznek a keményfiúk

Az idei, nagyobb lélegzetű júniusi rendezvényekhez valahogy nem voltak nagyon kegyesek az égiek. Akárcsak egy héttel korábban a pancsovai karnevált, a torontálvásárhelyi motorostalálkozót is zivatarszerű futózáporok fenyegették, de az előbbivel ellentétben ezt a festát csak száraz mennydörgések és villámlások kísérték. Biztató jel volt ez a szombat esti hangulat fokozásához, melyből igyekezett mindenki kivenni a részét, aki számít ebben a köbcentiméterekben is mérhető sportágban. Természetesen a falu határain kívülről is. Egyedül a helyszíni riportkészítéssel megbízott fotós, ifj. Alföldi József kényszerült szobafogságra influenza miatt, de szerencsére a szombati berregő, dübörgő felvonulás az ő utcájukat sem kerülte el. A ''sűrűjé”-ről Nikola Horti, Kiss Ernő és Nagy Edvin készítette fotókból válogattunk egy csokorravalót. A háromnapos buli főszervezője a torontálvásárhelyi DeWheels motorosklub volt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..