Dacolva az időjárással

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Dacolva az időjárással

Érkeznek a keményfiúkAz idei, nagyobb lélegzetű júniusi rendezvényekhez valahogy nem voltak nagyon kegyesek az égiek. Akárcsak egy héttel korábban a pancsovai karnevált, a torontálvásárhelyi motorostalálkozót is zivatarszerű futózáporok fenyegették, de az előbbivel ellentétben ezt a festát...

Érkeznek a keményfiúk

Az idei, nagyobb lélegzetű júniusi rendezvényekhez valahogy nem voltak nagyon kegyesek az égiek. Akárcsak egy héttel korábban a pancsovai karnevált, a torontálvásárhelyi motorostalálkozót is zivatarszerű futózáporok fenyegették, de az előbbivel ellentétben ezt a festát csak száraz mennydörgések és villámlások kísérték. Biztató jel volt ez a szombat esti hangulat fokozásához, melyből igyekezett mindenki kivenni a részét, aki számít ebben a köbcentiméterekben is mérhető sportágban. Természetesen a falu határain kívülről is. Egyedül a helyszíni riportkészítéssel megbízott fotós, ifj. Alföldi József kényszerült szobafogságra influenza miatt, de szerencsére a szombati berregő, dübörgő felvonulás az ő utcájukat sem kerülte el. A ''sűrűjé”-ről Nikola Horti, Kiss Ernő és Nagy Edvin készítette fotókból válogattunk egy csokorravalót. A háromnapos buli főszervezője a torontálvásárhelyi DeWheels motorosklub volt.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink