home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Csülöknapok
(T. T.)
2014.04.16.
LXIX. évf. 16. szám
Csülöknapok

A Vajdasági Mangalicatenyésztők Egyesülete szervezésében április 11-e és 18-a között kerül sor a 6. Csülöknapokra a szabadkai városháza előtt, a kék szökőkút melletti téren.

A rendezvényt Maglai Jenő, Szabadka polgármestere nyitotta meg, majd a jelenlévőkhöz Gulyás Oldal Péter, a Vajdasági Mangalicatenyésztők Egyesületének elnöke is szólt. A húsvéti vásárral egybekötött rendezvény keretében több fajta húst és húskészítményt, sajtot, édességet, mézet, bort, pálinkát, házi termékeket kínál a negyven kiállító a látogatóknak. Az esemény jótékonysági jellegű, a szervezők 100 kg kolbászt ajánlottak fel a Kolevka Gyermekotthonnak, valamint a helypénzből befolyt összeg is az említett intézményt illeti. A Csülöknapok pénteken, április 18-án ér véget. Szabó Attila felvétele a helyszínen készült.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..