home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Csókai siker Ipolyságon
(Tha)
2013.11.20.
LXVIII. évf. 47. szám
Csókai siker Ipolyságon

Sajó Sándor születésének 145. évfordulója tiszteletére ,,Magyarnak lenni: nagy s szent akarat!’’ címmel a Palóc Társaság tizenharmadik alkalommal hirdette meg a magyar költők hazafias verseinek szemléjét. A rangos megmérettetésen az alapiskolások versenyében bemutatkozó 22 résztvevő közül Szabó Regina, a csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület Kék cinkék irodalmi csoportjának tagja szerezte meg az első helyet.

Sajó Sándor születésének 145. évfordulója tiszteletére ,,Magyarnak lenni: nagy s szent akarat!’’ címmel a Palóc Társaság tizenharmadik alkalommal hirdette meg a magyar költők hazafias verseinek szemléjét. Az eseményt november 13-án, a magyar nyelv napján és Sajó Sándor születésnapján tartották meg szülővárosában, a felvidéki Ipolyságon. A rendezvényre az egész Kárpát-hazából várták a versmondó általános és középiskolás diákokat.
A rangos megmérettetésen az alapiskolások versenyében bemutatkozó 22 résztvevő közül Szabó Regina, a csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület Kék cinkék irodalmi csoportjának tagja szerezte meg az első helyet.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..