home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Csókai évzáró
Összeállította: (Tha)
2015.01.06.
LXX. évf. 1. szám

Csóka községben az év végén szükség volt a költségvetés csökkentésére, és ezt a képviselő-testület jóvá is hagyta.

A büdzsé módosítására tett javaslat azért vált időszerűvé, mert a község közvetlen bevételeit 573,8 millió dinárban határozták meg, ebből azonban csak 260 millió dinár folyt be a kasszába. A költségvetésből támogatott intézmények és a helyi közösségek bevételeivel együtt 2014-ben háromnegyed év alatt összesen 286 millió dinárból gazdálkodhatott Csóka község önkormányzata. Ebből a pénzből a kiadások ésszerűsítésének köszönhetően még maradt is 23 millió dinár, ami dicséretre méltó a mai általános elszegényedésben.

A község az év végéig még jelentősebb bevételekre, átutalásokra számított a tartományi alapokból és más forrásokból — az önkormányzat tavaly összesen 449,6 millió dinárral gazdálkodhatott.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..