home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Csillagkapu – megjelent a muzslyai Kovács László legújabb verseskötete
Borbély Tivadar
2016.10.06.
LXXI. évf. 40. szám
Csillagkapu – megjelent a muzslyai Kovács László legújabb verseskötete

Szeptember közepén jelent meg Kovács László muzslyai író, költő, a Muzslyai Újság főszerkesztőjének legújabb, idei második, sorrendben ötödik verseskötete Csillagkapu címmel.

Hetilapunk honlapjának nyilatkozva Kovács László elmondta, hogy legújabb alkotásában a romantikával, a misztikumokkal, az igazságokkal, a múlttal, jelennel és jövővel, valamint hétköznapi, történelmi és nem mindennapi dolgokkal foglalkozik. A kötet-bemutatóra decemberben, az adventi ünnepkör keretében fog sor kerülni. Hozzátette, hogy jövőre – a támogatások függvényében – egy újabb kötetet szeretne megjelentetni, mely után a legfiatalabbaknak egy gyerekversekből álló kötet kiadásával szeretne kedveskedni.

Kovács László több mint harminc éve foglalkozik versírással. A legújabb verseskötete mellett még négy költői alkotása jelent meg: Az álmok néha segítenek (1997), Ha rád törnek a szavak (1998), Az ébren felejtett álmok (1999) és a Romance (2016).                              

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..