home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Csatlakozás a Híd Kárpátaljáért Programhoz
2022.03.03.
LXXVII. évf. 9. szám
Csatlakozás a Híd Kárpátaljáért Programhoz

A Magyar Sportújságírók Szövetsége is csatlakozott a Híd Kárpátaljáért Programhoz, amely az Ukrajnából, különösen a Kárpátaljáról menekülni kényszerülőket segíti. A felhívást több meghatározó sportszervezet is támogatja.

A magyar sport meghatározó szervezeteinek vezetőiként közösen azt valljuk, hogy a minden jóakaratú embert megdöbbentő ukrajnai háborús helyzetben nekünk is kötelességünk segítséget nyújtani, ezért csatlakoztunk az Ukrajnából, különösen Kárpátaljáról a háború elől menekülőket segítő Híd Kárpátaljáért Programhoz.
Arra kérjük a magyar sportszervezetek tagjait, a sportolókat, az edzőket, más sportszakembereket, a magyar sport lelkes szurkolóit, hogy csatlakozzanak az adománygyűjtéshez, vegyenek részt a közös összefogásban a háború elöl menekülők és annak következményeitől szenvedők segítése érdekében. Kérjük a sportszervezetek vezetőit, hogy a Híd Kárpátaljáért Programban való részvétel lehetőségeiről és részleteiről tájékoztassák a sportolókat, az edzőket, más szakembereket, a sportszervezetek munkatársait, és természetesen a szurkolókat is.
A segítségnyújtó akcióhoz háromféleképpen is lehet csatlakozni:
A 1357-es telefonszámon elérhető „Híd Kárpátaljáért” adománygyűjtő vonalra érkező minden hívás 500 forint támogatást jelent.
Pénzbeli felajánlások a Nemzeti Összefogás számlaszámára juttathatóak el:
11711711-22222222
Tartós élelmiszer segélycsomagokat a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány és a Magyar Vöröskereszt irodáiba országszerte várják.

Segítsünk minél többen!

Gyulay Zsolt elnök, Magyar Olimpiai Bizottság
Szabó László elnök, Magyar Paralimpiai Bizottság
Dr. Deutsch Tamás elnök, Sportegyesületek Országos Szövetsége
Dr. Mészáros János elnök, Nemzeti Versenysport Szövetség
Balogh Gábor, Nemzeti Diák-, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség
Sterbenz Tamás rektor, Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Dr. Soós Ágnes főigazgató, Országos Sportegészségügyi Intézet
Szöllősi György elnök, Magyar Sportújságírók Szövetsége
Molnár Zoltán elnök, Magyar Edzők Társasága 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..