Csapatépítő kihívások szelek hava idejében
Martinek Imre
2019.04.07.
LXXIV. évf. 14. szám
Csapatépítő kihívások szelek hava idejében

A kihívás terepét ezúttal is a Verseci-hegy vadregényes ösvényei kínálták fel számunkra. Heten voltunk hozzá, mint a… mesterlövészek.


A szerző felvételei

Történt pedig mindez, április hetedikén, amikor végre csillapodott egy kissé a kossava tombolása. A városba érkezésünk pillanatában ugyan még erősködött a dél-keleti szél, de idővel teljesen megjuhászkodott ezen természeti elem is körülöttünk. Léptünk hát, s jártunk egypár órácskát. Mindeközben a sorjázó élmények rendhagyóságát is mohón kortyolgatva, az előttünk (el)csörgedező patakocskák hús, tiszta és szomjat oltó vizéhez hasonlatosan.

Részletesen minderről ugyan lapunk április 24-ei számában olvashatnak, annyit viszont máris elárulunk, hogy a természetjáró kirándulásunk ezen etapjához is a torontálvásárhelyi Debelyacsa – a Természet Szolgálatában Környezetvédelmi és Fejlesztési Egyesülettől kértünk és kaptunk eszmei védnökséget.

Még több kép!▼

Képgaléria
Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..