home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Családok segítése
PALKOVICS Mária
2016.01.10.
LXXI. évf. 1. szám
Családok segítése

A nagybecskereki Família Nagycsaládosok Egyesülete decemberben is szorgalmasan tevékenykedett. A tagság célja az volt, hogy a lehetőségekhez mérten minél több családnak segítséget nyújtson, és felmérje a terepet, hogy kinek mire van szüksége.

Dr. Fessl de Alemany Erzsébet Németországból hat dobozt küldött, és ennek köszönhetően több szegény család kaphatott takarót, ágyneműt. Erzsébetlakon a szervezet tagjai a Pribelja családnál jártak, melynek nemrégiben leégett a háza. A négy gyermek nagyon örült az édességcsomagoknak. A családtagoknak szinte mindenük odalett, de hála Istennek, az életüket megmentették. Iszonyatosan mély szegénységben élnek, a gyermekek mégis bizakodóak és reményteljesek. Az egyesület ígéretet tett a további segítségre, ágyakra, bútorra és különféle berendezési tárgyakra is szükség van ugyanis. 

A Família Nagycsaládosok Egyesülete reméli, az irgalmasság évében mindenki megtesz annyit, amennyi tőle telik, és így a szegényebbeknek is jut némi remény, hogy családjuk az élet és a szeretet közösségévé váljon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..