home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Család Expo Zentán
2024.04.02.
LXXIX. évf. 13. szám
Család Expo Zentán

Április 6-án, szombaton, 9 és 13 óra között ötödik alkalommal tartják meg Zentán a sportcsarnokban a Család Expo rendezvényt. Az esemény a leendő és gyakorló családoknak szóló szakirányú kiállítás és vásár, mely a használt babaholmik börzéje mellett lehetőséget kínál a család témakörben érdekelt szolgáltatók, termékforgalmazók, kézművesek kiállítására, szakemberek bemutatkozására. Célja, hogy egy helyen egy időben megtalálható legyen minden, amire a családnak szüksége lehet.

Használt ruhákat újszülött méretektől tizenkét-tizennégy éves korig találhatnak majd a látogatók, emellett egyéb kiegészítőkre is szert tehetnek. Megismerhetik a kézművesek által készített fa- és horgolt játékokat, szappanokat, a kismama- és babatextíliákat, gyertyákat, dekorációs elemeket, egyedi fejlesztő játékokat, egészségmegőrzést szolgáló termékeket, ásványokat, ékszereket, könyveket és még sok minden mást. Emellett egészségsarok is várja majd az érdeklődőket, ahol vércukorszint-, vérnyomás-, szaturáció-, koleszterinszint- és testtömegindex-mérésre is lesz lehetőségük. A szervezők, a Zentai Baba-Mama Klub tagjai gyereksarokkal is készülnek, ahol foglalkozások várják a kicsiket, amíg a szülők nézelődnek. Fotózkodásra is nyújtanak alkalmat, és tombolázni is lehet majd. A felsoroltak mellett lesz egy stand az ingyen elvihető dolgoknak. Ide a program idején bárki leteheti azt, amit oda szán, illetve a rászorulók elvihetik, amire szükségük van.

A rendezvényen gyermek- és felnőttruházatot, lábbelit, valamint tartós élelmiszert gyűjtenek a szükségben élők számára. Akik támogatnák a kezdeményezést, az esemény alatt, 9 és 13 óra között hozhatják el a sportcsarnokba a felajánlásaikat, a szervezők pedig gondoskodnak róla, hogy azok eljussanak a megfelelő helyekre.

Akik gyermekük kinőtt ruháinak, régi játékainak, könyveinek, babakelengyéjének szeretnének új gazdát szerezni, vagy szolgáltatásukat mutatnák be, helyfoglalási igényüket a Zentai Baba-Mama Klub online felületein jelezhetik. E-mailben a zentaibabamamaklub@gmail.com címen vagy a Zentai Baba-Mama Klub Facebook-oldalán. Kiállítóknak és börzéseknek helyfoglalás szükséges.

A rendezvény ingyenes, parkolási lehetőséggel, és a helyszín babakocsival való közlekedésre is alkalmas.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, biztosak vagyunk benne, hogy a rendezvény minden család számára tartogat valamit — áll a Zentai Baba-Mama Klub felhívásában. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..