home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Család Expo — Zenta
2023.03.27.
LXXVIII. évf. 12. szám
Család Expo — Zenta

Április 1-jén 9 és 13 óra között tartják meg a III. Család Expót Zentán, a sportcsarnokban. A rendezvény egy leendő és gyakorló családoknak szóló szakirányú kiállítás, vásár, mely a használt babaholmik börzéje mellett lehetőséget kínál a kismama, gyermek, család témakörökben is érdekelt szolgáltatók, termékforgalmazók, kézművesek kiállítására is.


A program idejére gyerekfoglalkozásokkal is készülünk, hogy amíg a szülők nézelődnek, a legfiatalabbak se unatkozzanak.

A zentai cukorbetegek egyesülete jóvoltából 9-től 11 óráig vércukorszint-, vérnyomás-, szaturáció-, koleszterinszint- és testtömegindex-mérésre is lesz lehetőségük a látogatóknak.

Tombola is várja majd a játszani vágyókat, melyekre a szelvényeket a rendezvény alatt vagy előtte, online tudják beszerezni.

A rendezvény célja, hogy egy helyen egy időben megtalálhatóak legyenek a család témakörhöz kapcsolódó termékek, szolgáltatások, programlehetőségek, szakértők.

Várjuk mindazok jelentkezését, akik gyermekük kinőtt ruháinak, régi játékainak, könyveinek, babakelengyéjének szeretnének új gazdát szerezni. A látogatók használt öltözéket újszülöttméretektől 12-14 éves korig találhatnak majd, de egyéb kiegészítőkre, kincsekre is szert tehetnek. Az esemény remek alkalom lehet a kézművesek, termékforgalmazók, szolgáltatók bemutatkozására is. Börzésnek és kiállítónak a Zentai baba-mama klub Facebook-oldalán vagy a zentaibabamamaklub@gmail.com e-mail-címen lehet jelentkezni.

A rendezvény szabadon és ingyenesen látogatható.

Tomić Edina

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..