Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó
Móra Ferenc MME
2015.04.08.
LXX. évf. 14. szám
Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó

A fennállásának 45. évfordulóját ünneplő csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület egyik alapítójának és első elnökének emlékére meghirdeti az I. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozót.

A rendezvényre az általános iskolák és a középiskolák tanulói, valamint felnőtt vers- és prózamondók jelentkezhetnek. Kategóriák: az általános iskola alsós diákjai, az általános iskola felsős diákjai, középiskolások és felnőttek.

Az idei vetélkedőn kizárólag Cs. Simon István író, költő, újságíró (1942—2007) verseivel vagy prózáival lehet részt venni — minden fellépőnek egy verset vagy egy prózát kell előadnia.

Az I. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó május 9-én (szombaton) 10 órakor kezdődik Csókán, a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában (Tisza mente (Potiska) utca 18. )

Jelentkezni e-mailben (wia17@open.telekom.rs) vagy levélben lehet: Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület, Potiska u. 18., 23320 Csóka.

A jelentkezési határidő: április 30-a.

A jelentkezésben tüntessék fel a versenyző adatait (név, helység, iskola vagy művelődési egyesület, osztály), a felkészítő tanár vagy a kísérő nevét és elérhetőségét (telefonszám vagy e-mail cím), a választott vers vagy próza címét.

A versenyről Tóth Líviánál lehet érdeklődni a 063/49-99-17-es telefonszámon vagy a wia17@open.telekom.rs e-mail címen, illetve Kiss Tóth Erikánál, a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület elnökénél, a 062/400-925-ös telefonszámon.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..