home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Ciprus és Vajdaság együttműködési lehetőségei
Pannon RTV
2021.02.26.
LXXVI. évf. 8. szám
Ciprus és Vajdaság együttműködési lehetőségei

Demetriosz Teofilaktuval, a Ciprusi Köztársaság belgrádi nagykövetével az együttműködés megerősítésének lehetőségeiről egyeztetett ma Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke.

A Ciprussal folytatott jelenlegi együttműködés a több évtizedes kölcsönös politikai megértésen és támogatáson alapul, amely kiváló alapja a gazdasági és kulturális kapcsolatok megerősítésének - szögezte le Pásztor István. A Tartományi Képviselőház elnöke közleményében hozzáteszi: készen állnak arra, hogy a tartományi parlament hozzájáruljon az új, produktív kapcsolatok létrehozásához az informatika, a tudomány, az idegenforgalom és a mezőgazdaság területén. Ciprus belgrádi nagykövete rámutatott, hazájának és Szerbiának sok közös vonása van, a szerbiai minisztériumok és egyetemek képviselőivel folytatott találkozók révén pedig általános képet kaptak az együttműködés lehetséges területeiről.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..