home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Cipősdoboz akció
2023.11.22.
LXXVIII. évf. 47. szám
Cipősdoboz akció

A Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium idén is megszervezi a Cipősdoboz Akciót, amelynek keretein belül szegényebb sorsú gyerekek számára ajándékokat gyűjtenek, hogy boldogabb karácsonyuk lehessen.

A szervezők örülnének, ha minden dobozba kerülne:

1.      édesség

2.      taneszköz

3.      játék

4.      tisztálkodási szerek

A mi feladatunk megkönnyítése érdekében kérjük arra, hogy a doboz tetejét és alját külön csomagolják be! Fontos, hogy a dobozok legyenek könnyen kicsomagolhatók, illetve visszacsomagolhatók, ugyanis a szervezők kiosztás előtt átnézik azokat, így biztosítva lesz, hogy minden gyerek hasonló összeállítású csomagot kapjon, hiszen minden fent felsorolt elemből arányosan kerülnek tárgyak a meglepetés dobozba. Ha valaki nincs olyan helyzetben, hogy egy egész dobozt a fenti módon meg tudjon tölteni, a szervezők örömmel fogadnak külön adományokat is, pl. egy zacskó édességet.

Megkönnyíti a csomagok rendszerezését, ha szerepel majd a dobozokon, hogy kinek szánják (fiúnak vagy lánynak, illetve alsós vagy fösős tagozat), pl. „10-11 éves/alsós tagozat fiú részére”

Te is légy adományozó, csalj mosolyt a kisgyerekek arcára!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..