home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Címvédés Szabadkán
(T. T.)
2015.09.13.
LXX. évf. 36. szám
Címvédés Szabadkán

A szerbiai válogatott győzelmével ért véget Szabadkán a női ifjúsági röplabda-Balkán-bajnokság. A döntőben a szerbiai együttes 3 : 0 arányban legyőzte a bolgár válogatottat, és ezzel kilencedik alkalommal bizonyult a Balkán-félsziget legjobbjának.

A 3 : 0-ás győzelem ellenére nagy csata dúlt a pályán, hiszen Marijana Boričić játékosai az első játszmát 25 : 23-ra, a másodikat 25 : 22-re, a harmadikat pedig csak 30 : 28-ra nyerték meg. A bronzmérkőzésen Törökország, a papírformának megfelelően, 3 : 0-ra legyőzte Moldáviát, az ötödik helyért vívott mérkőzésen pedig Bosznia-Hercegovina 3 : 2 arányban bizonyult jobbnak Romániánál. A torna legjobb liberója a török Ajka Ajkac lett, a legjobb emelő a bolgár Mirela Cafazova, a leghasznosabb játékos díját pedig a szintén bolgár Gergana Dimitrova vehette át. A legjobb sáncoló, támadó és adogató játékos Maja Aleksić, Bojana Milenković és Katarina Lazović személyében a szerbiai válogatottból került ki.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..