home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Címlapfotósok (8.)
2021.07.21.
LXXVI. évf. 29. szám
Címlapfotósok (8.)

A Hét Nap 28. számának címoldalán Kincses Anita fotópályázatunkra érkezett fényképe látható. Kérésünkre a következő bemutatkozást küldte magáról:

Kincses Anita vagyok, huszonkét éves. Kishegyesen élek, itt is dolgozom gyógyszerészként. A fotózás mellett sportolok is, asztaliteniszezem. Szeretek zenét hallgatni.

A fotózás mindig is a napjaim része volt. Régen csak telefonnal, de azóta komolyabbra váltottam, és fényképezőgépre cseréltem. Imádom megörökíteni a pillanatot, amit aztán meg is mutatok, olyan szemszögből, amit lehet, más nem vesz észre, és így nem marad rejtve a szem elől.

Legszívesebben virágokat fényképezek. Mindegyik egyedi, a maga színeivel, bájával, de a tájképek készítése sem áll távol tőlem. Új, szép helyeket felfedezni, majd lencsevégre kapni.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..