home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Címlapfotósok (22.)
2023.11.23.
LXXVIII. évf. 47. szám
Címlapfotósok (22.)

A Hét Nap LXXVIII. évfolyam 47. számának címoldalán Hajdu Andrea fotópályázatunkra érkezett fényképe látható. Kérésünkre a következő bemutatkozást küldte magáról:

Hajdu Andrea vagyok, Bácsföldváron élek, két kisfiú büszke anyukája vagyok. Férjemtől néhány ével ezelőtt születésnapomra kaptam egy hobbi-fényképezőgépet, és azóta sokat fotózom. Több könyvet olvastam a fotózásról, a kompozícióról. Tudásomat videóanyag formájában is gazdagítottam technikákról, utómunkáról. Nagyon szeretem a tájfotózást, a vadvilágot, és a makrofotózás is nagyon vonz. Az utóbbi időben leginkább az étel- és a termékfotózásban lelem örömöm. A fényképészet mint hivatás egyre nagyobb teret nyer a mindennapjaimban. Célom az, hogy szakmai és megélhetési forma is legyen számomra a fényképészet. Mindezek mellett kedvtelésből is jut időm fotózni, szabadon, csak úgy hobbiszinten. Továbbra sem szeretném elhanyagolni ezt a fajta önkifejezési formát, hiszen szellemileg feltölt. Örülök, hogy nyomatatott tartalom létrehozására fel lett használva a képem. Hiszem, hogy a mai, jelentősen digitális megoldásokon alapuló világban még mindig van jövője a kézzel fogható, nyomtatott formának.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..