home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Címlapfotósok (2.)
2021.04.14.
LXXVI. évf. 15. szám
Címlapfotósok (2.)

A Hét Nap 15. számának címoldalán Pap Nikolet fotója látható, amely a fotópályázatunkra érkezett. Kérésünkre a következő bemutatkozást küldte magáról:

A nevem Pap Nikolet, Kupuszinán élek, és jelenleg a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar harmadéves hallgatója vagyok. Óvodapedagógus szakon tanulok.

Nagy vágyam volt, hogy majd lesz egy komolyabb fényképezőgépem, és ez az álmom tavaly karácsonykor teljesült. Éppen ezért azt kell mondanom, hogy még kezdő vagyok, mivel csak a múlt év óta foglalkozom fotózással.

Azért kezdtem el fényképezni, mert nekem valójában ez egy hobbi, ami leköt, lenyugtat, és egyben sok élményt nyújt. Legszívesebben természettel kapcsolatos képeket szeretek fényképezni, de a portrékat is kedvelem, viszont ezeket még tanulgatom.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..