home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Címlapfotósok (17.)
2023.04.20.
LXXVIII. évf. 15. szám
Címlapfotósok (17.)

A Hét Nap LXXVIII. évfolyam 16. számának címoldalán Erdélyi Olívia fotópályázatunkra érkezett fényképe látható. Kérésünkre a következő bemutatkozást küldte magáról:

Erdélyi Olívia

A nevem Erdélyi Olívia, Királyhalmon élek. Turisztikai animátorként dolgozom, a munkám mellett felnőtteknek és gyermekeknek kézműves-foglalkozásokat tartok. 

A fotózás mellett nagy szenvedélyem még a lovaglás, a vesszőfonás és a nemezelés. E dolgok nélkül talán nem is volnék teljes.

A fotózás mindig foglalkoztatott, egy kicsit mindig közel, majd ismét távolabb kerültem tőle, míg végül néhány éve az életem része maradt.

Számomra a fotózás egy önkifejezési forma, amellyel meg tudom mutatni a világnak, én hogyan látom és hogyan élem meg az adott pillanatot.

Mivel maga az élet is állandóan változó események sorozata, így azt hiszem, nincs olyan konkrét dolog, amelyet nagyon szeretek fotózni, mert az adott pillanatot szeretném mindig megörökíteni. Az érzést, az élményt, amelyet átélek, megélek és látok az adott pillanatban. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..