home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Bubblé visszatér!
2023.01.31.
LXXVIII. évf. 4. szám
Bubblé visszatér!

Michael Bublé, a bársonyos hangú énekes, aki mintha a régi időkből lépett volna elénk, most újra Budapesten ad koncertet.

A többszörös Grammy-, és Juno-díjas művész küldetést vállalt, amikor majdnem két évtizede aláírta lemezszerződését a Reprise Records-szal.  A mai napig ezt az utat folytatja, ha lehet, még nagyobb szenvedéllyel.
 
Fogadalmat tett, elsőként, hogy nem csupán életben tartja a nagy klasszikus amerikai dalok lángját – és nem is csak új életet lehel beléjük –, hanem egyedi stílusát, hangjának erejét és a dalok iránti szeretetét is beleteszi ezekbe az időtlen slágerekbe.
 
Másodszor, hogy listavezető popslágereket fog írni, amelyek önmagukban is klasszikussá válnak.
 
És harmadszorra – ami számára a legfontosabb -, hogy mindezen zenéket összerakja élő koncertre, és elvigye vele a közönséget egy különleges utazásra, hogy egy olyan estét adjon nekik, amelyet soha nem felejtenek el.
 
A színpadon minden alkalommal kiénekli a lelkét, szerenádot ad gyönyörű szerelmes dalokkal, megnevettetti - megríkatja közönségét, táncol és tömegeket bűvöl el a világ arénáiban és stadionjaiban. Azt akarta, hogy a műsorai legendássá váljanak. Nyilvánvaló, hogy mindez sikerült neki, még saját legmerészebb álmait is túlszárnyalva. A többszörös platinalemezes énekes/dalszerző/producer/emberbarát hivatalosan is globális jelenséggé vált, és semmi jelét nem mutatja a lassításnak, amiről a rajongók is megbizonyosodhatnak új turnéján.

Michael Bublé 9 év után visszatér Budapestre, elhozva szenzációs showját 2023. február 8-án az MVM Dome-ba!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..