home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Brazília–Costa Rica 2:0 (0:0)
Tóth Tibor
2018.06.22.
LXXIII. évf. 24. szám
Brazília–Costa Rica 2:0 (0:0)

E csoport, 2. forduló

Szentpétervár, Kresztovszkij Stadion, 64 468 néző, vezette: Kuipers (holland)

Gólszerzők: Coutinho a 91. és Neymar a 97. percben.

Brazília: Alisson – Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo – Paulinho (Firmino), Casemiro, Coutinho – Willian (Douglas Costa), Gabriel Jesus (Fernandinho), Neymar.

Costa Rica: Navas – Gamboa (Calvo), Acosta, G. González, Ó Duarte, Oviedo – Venegas, D. Guzmán (Tejeda), Borges, Ruiz – Urena (Bolanos).

Costa Rica válogatottja egészen a 91. percig ellenállt a brazil rohamoknak. Ekkor Coutinho vette be a több bravúros védést is bemutató Navas kapuját, majd a 97. percben Neymar is megszerezte első gólját a világbajnokságon.

A mérkőzésen egy visszavont tizenegyes is borzolta a kedélyeket, ugyanis a 80. percben a holland bíró előbb büntetőt ítélt a brazilok javára, majd a videózás után jogosan visszavonta az ítéletet.

Brazília nagy lépést tett a továbbjutás felé, míg Costa Rica második vereségével búcsúzott a tornától.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..