home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Bővült a magyarkanizsai Tisacoop
vas
2013.07.03.
LXVIII. évf. 27. szám
Bővült a magyarkanizsai Tisacoop

Átadták a Tisacoop kis- és nagykereskedelmi vállalat új logisztikai központját és raktárhelyiségét.

Az 1990-ben alapított vállalat több mint 1000 tonna elő- és mélyhűtött termékek őrzésére alkalmas raktárhelyiséget alakított ki Magyarkanizsán, s a környékbeli vevőknek is tárolási helyet biztosít. A kapacitás növekedésével összhangban új munkahelyek betöltésére is lehetőség nyílik. A magyar élelmiszeripari termékeket importáló és azokat országszerte értékesítő vállalat új központja korszerű építészeti megoldással készült, amelynek hűtőkamrái német technológiával üzemelnek. A beruházás összege 1 millió 200 ezer euró volt, amit egyrészt önköltségi alapon, másrészt bankkölcsönből fedeznek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..