home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Bíró Tímea, a Hét Nap újságírója is a díjazottak között
(Tha)
2019.03.07.
LXXIV. évf. 10. szám
Bíró Tímea, a Hét Nap újságírója is a díjazottak között

Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete.

Nyomtatott sajtó kategóriában Homolya Horváth Ágnes, a Magyar Szó újságírója, elektronikus média kategóriában pedig Szabó Gabriella, az Újvidéki Rádió szerkesztő-műsorvezetője érdemelte ki az Év Újságírója díjat. Az év pályakezdő újságírójának járó elismeréssel Bíró Tímeát, a Hét Nap munkatársát tüntették ki, a Kistérségi Média díjat pedig a fennállásának húszéves jubileumát ünneplő adai Körkép szerkesztősége veheti át. A VMÚE idei életműdíjasa Csőke Béla, az Újvidéki Rádió nyugalmazott szerkesztő-műsorvezetője, valamint az egyesület posztumusz életműdíjjal tiszteleg Bödő Sándor, a Pannon RTV és a Vajdaság Ma közelmúltban elhunyt munkatársának emléke előtt.

Az idei díjátadó ünnepséget március 16-án, szombaton 18 órai kezdettel tartják meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban, ahol a rendezvény részeként a jelenlévők megtekintik a színház Éva és Ádám naplója című előadását.

A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének díjátadó ünnepsége nemzeti jelentőségű vajdasági magyar rendezvény, amely a Magyar Kormány Miniszterelnöksége Nemzetpolitikai Államtitkársága, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával, valamint a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ és a Zentai Magyar Kamaraszínház partnerségével valósul meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..