home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Beszélő kapuk
2023.09.28.
LXXVIII. évf. 39. szám
Beszélő kapuk

Magyarkanizsa a község napján a török hódoltság alóli felszabadulás évfordulóját ünnepli. Az ünnep keretében a nyilvános elismerések átadására, színvonalas művelődési és közösségi programokra kerül sor.

A községnap keretében hagyományosan művészeti pályázatok is kihirdetésre kerülnek.

A József Attila Könyvtár irodalmi és fotópályázatot ír ki Magyarkanizsa község napja alkalmából.

A pályázat témája: Beszélő kapuk

Az irodalmi pályaműveket számítógéppel írva, műfaji és terjedelmi megkötöttség nélkül várjuk e-mailben a jab@jab.org.rs címre, postai úton a József Attila Könyvtár, Damjanich utca 2, 24420 Magyarkanizsa címre vagy pedig személyesen a könyvtárban.

A fotópályázatra a község területén, mobiltelefonnal vagy fényképezőgéppel készített fényképeket várjuk a jab@jab.org.rs e-mail címre a kép készítésének helyét és idejét megjelölve. Egy jelentkező legfeljebb három fotóval pályázhat.

Mindkét pályázatra Magyarkanizsa község lakosai jelentkezhetnek három kategóriában: felsős tanulók, középiskolás diákok és felnőtt korosztály.

A beérkezett alkotásokat értő zsűri bírálja el. Minden résztvevő emléklapot kap, az első három helyezett pedig mindkét pályázat mindhárom kategóriájában értékes jutalomban részesül.

A díjátadóra a község napja alkalmából rendezett ünnepségsorozat keretében kerül sor, ahova a díjazottak meghívást kapnak.

Kérjük a résztvevőket, hogy jelentkezéskor tüntessék fel a nevüket, elérhetőségüket (e-mail cím, telefonszám) és a kategóriát, amelyhez tartoznak.

A pályamunkák beküldési határideje október 11-e.

A pályázatról bővebb információt a024/4877-323-as számon kaphatnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..