home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Berkes Olivér az Akusztik színpadán
MTVA
2020.10.26.
LXXV. évf. 43. szám
Berkes Olivér az Akusztik színpadán

Berkes Olivért egy új formációval láthatják a rajongók az M2 Petőfi TV Akusztik színpadán október 26-án, hétfőn este.

„Egy művésznek szerintem mindig fontos a megújulás és változnia kell. Előző évben A Dal c. műsor keretein belül csak egy dalt adtunk elő a zenekarommal. Óriási öröm, hogy végül rengeteg készülést és próbát követően ebben a formációban itt, az Akusztikban lépünk fel először koncerten . Már nagyon hiányzott ez az élmény, mert sajnos a karantén miatt nekünk is sok fellépésünk elmaradt. De így talán még tökéletesebben alakult, mert elmondhatjuk hogy az Akusztik színpadán debütált a zenekar, ami megtisztelő és egy életre szóló élmény volt” – mondta el Olivér a hétfőn képernyőre kerülő koncert kapcsán.

Az M2 Akusztik adásában zömében saját dalokat ad majd elő Berkes Olivér és zenekara, de ahogy a műsorban megszokott, feldolgozásokat is hallhatunk és láthatunk majd. Olivér a Molnár Ferenc „Caramel” iránti tisztelgéseként a Lélekdonor című dalt dolgozta át lenyűgöző módon.


A fotón: Berkes Olivér énekel (a Zavodi + Berkes Olivér formáció tagja énekel A Dal második elődöntőjén, Budapest, 2017. február 11.) MTVA Fotó: Zih Zsolt.

„ Szeretem, ha 10 percenként van valami meglepő a műsorban, amire felkapják a fejüket az emberek. Vagy azért, mert pörgős dal, vagy azért, mert meghatódnak” – avatott be minket a folyamatosan megújuló zenész a koncert előkészületeibe.

Arra a kérdésünkre, hogy inkább a szóló vagy a feat megoldásokat kedveli inkább, Berkes Olivér így válaszolt:

 „Mindkettőnek meg van a maga varázsa. Számomra főleg az közös alkotás folyamata érdekes és új tapasztalás. Az eddigiektől eltérő témák és az új inspirációk, behatások által olyan dallamokat is találtam ki a közreműködésekben, amik egyedül nem biztos, hogy eszembe jutottak volna.

A jövőben viszont azt tervezem, hogy több szólódallal fogok jelentkezni, mivel rengeteg dalötletem lapul a fiókban, ami véglegesítésre vár.”

Ide kattintva elérhető egy rövid részlet Berkes Olivér Akusztik koncertjéből.

Berkes Olivér és zenekara 2020. október 26-án, hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..