home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Békediktátum - Trianon 100
2020.06.04.
LXXV. évf. 23. szám
Békediktátum - Trianon 100

2020. június 4-én 19:20 órakor mutatja be a Veszprémi Petőfi Színház Békediktátum — Trianon 100 című előadását, amelyet a színház Facebook oldalán és a Veszprém Televízió is élőben közvetít.

A versailles-i békeszerződés 100. évfordulója alkalmából látható előadás alapgondolata: „…a nyers igazsággal való kényszerű szembesülésen túl, a lelki és érzelmi megtisztuláson át, a végső összetartozás katarzisában lehetséges feloldódás megélése adhat vigasztalást és reményt a következő száz esztendőben Közép-Európának és a világon szétszóródott magyarságnak…”.

A kialakult helyzet miatt rendkívüli módon, online előadásukra invitálják a nézőket annak érdekében, hogy – bár egymástól távol, de – mégis együtt emlékezzünk meg a történtekről.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..