home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Bejelentették a XXII. Utcairöplabda-tornát
Tancsik Richárd
2022.06.15.
LXXVII. évf. 24. szám
Bejelentették a XXII. Utcairöplabda-tornát

A városháza médiaközpontjában sajtótájékoztatón jelentették be a XXII. Utcairöplabda-tornát, melyet 2022. június 18-án tartanak meg Szabadkán. 

Az eseményről az újságírókat Nataša Aleksić, a Városi Tanács sport- és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja, Dragan Savić, a torna szervezője, Dejan Vuković, a Szabadkai Sportszövetség titkára és Aleksandar Tumbas röplabdajátékos tájékoztatta.

Nataša Aleksić megköszönte a szervezőknek, hogy Szabadka ismét, mint partner, megszervezheti ezt a sportfesztivált, és biztos benne, hogy a rendezvényt a sportolók már nagyon várják. Reméli, szombaton a város főterén mindenki jól fogja érezni magát, és a sportolók a fair play jegyében versenyeznek.

Dejan Vuković kiemelte, nagy hagyományú tornáról van szó, melyen sok gyerek vesz részt, és barátkozik a sport által.

Dragan Savić elmondta, az idén a turizmust is összekapcsolták a rendezvénnyel. A versenyen 160 csapat vesz részt, 16 pályán, 8 kategóriában. A torna szombaton 9 órakor kezdődik. A harmadik osztályos lányoktól a nyolcadik osztályos lányokig osztották be a csoportokat, rövidített mérkőzéseket tartanak, és délután 4 órakor lesz a döntő.

Fényképezte: Tancsik Richárd

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..