home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Bejelentették a Građevinijada 2022 Palics és a StudFest rendezvényeket
Tancsik Richárd
2022.05.11.
LXXVII. évf. 19. szám
Bejelentették a Građevinijada 2022 Palics és a StudFest rendezvényeket

A szabadkai városháza médiaközpontjában sajtótájékoztató keretében jelentették be az építőmérnöki és a geodéziai kar hallgatóinak találkozóját, a Građevinijada 2022 Palics és a StudFest fesztivált.

A sajtótájékoztatót Nataša Aleksić, Szabadka Város képviselője, Miroslav Karan, a Szabadkai Építőmérnöki Kar Hallgatói Szövetségének elnöke és Miljan Bošković, a StudFest Egyesület elnöke tartotta.

Nataša Aleksić hangsúlyozta, a város számára kiemelt programok valósulnak meg, melyeket két év után tarthatnak meg, csaknem 1500 fiatal részvételével. Az eseményeket a város, valamint a Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárság is támogatta. 

Miroslav Karan a Građevinijadával kapcsolatban elmondta, változatos programokkal és versenyekkel készültek. Kiemelte, hogy az esemény nagy múltra tekint vissza, és minden évben más helyszínen rendezik meg. A fesztivál május 12-én, 14 órakor kezdődik Palicson, és május 16-áig tart, a hallgatók pedig a Balkán-félsziget minden országából érkeznek.

Miljan Bošković a StudFest kapcsán kiemelte, ez egy fiatal szervezet, mely először rendez ilyen fesztivált, továbbá hozzátette, hogy a program zenés kínálatában igyekeztek mindenki igényeinek megfelelni.

További információ a Građevinijada 2022 Palics fesztiválról, a StudFest fesztiválról pedig ITT kapható.

Fényképezte: Tancsik Richárd

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..