home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Befejeződött a tisztújítási folyamat
Magyar Mozgalom
2017.04.03.
LXXII. évf. 13. szám
Befejeződött a tisztújítási folyamat

A Magyar Mozgalom megválasztotta elnökségét és társelnökeit

A Magyar Mozgalom legutóbbi közgyűlésén megválasztott Ügyvivő Testület március 31-én megtartotta alakuló ülését, és egyben megválasztotta a szervezet elnökségét és társelnökeit.

Az elnökség tagjai az elkövetkező időszakban Bajtai Kornél, Garai Zsolt, Joó-Horti Lívia, Józsa László, Kókai Péter, Mengyán Pletikoszity Ildikó, Pejak Dejan, Sándor József és Szilágyi Dorottya lesznek, a Testület egyhangúlag meghozott döntésével összhangban.

A Magyar Mozgalom társelnöki tisztségét Garai Zsolt, Joó-Horti Lívia és Kókai Péter töltik be.

A szervezet márciusban megkezdett tisztújítási folyamata ezzel befejeződött, az új Ügyvivő Testület minden korábbi ügyvivőnek köszöni eddigi munkáját, és egyben számít további aktív részvételére Mozgalmunk további építésében.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..