home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Batthyány Lajosra emlékeztünk
(tv.)
2007.02.21.
LXII. évf. 8. szám
Batthyány Lajosra emlékeztünk

Katona Tamás előadását tartjaPénteken az Újvidéki Színházban Katona Tamás történész, a Batthyány Emlékbizottság tagja tartott előadást Gróf Batthyány Lajos életéről és munkásságáról. Magyarország első felelős miniszterelnöke 200 évvel ezelőtt, 1807. február 14-én született, meghatározó szer...

Katona Tamás előadását tartja

Pénteken az Újvidéki Színházban Katona Tamás történész, a Batthyány Emlékbizottság tagja tartott előadást Gróf Batthyány Lajos életéről és munkásságáról. Magyarország első felelős miniszterelnöke 200 évvel ezelőtt, 1807. február 14-én született, meghatározó szerepe volt a reformokban és az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharcban. Az emlékesten köszöntőt mondott Papp Sándor, a Magyar Köztársaság belgrádi nagykövete és Józsa László, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke. Katona Tamás ünnepi beszéde után felléptek az Újvidéki Színház művészei.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..