home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Bankrablás
2006.11.08.
LXI. évf. 45. szám

A minap zajlott le az évszázad legpechesebb bankrablása - nálunk!A két harisnyafejű már kiürítette a kasszát, kihátrált az utcára, beugrott a sarkon veszteglő kocsiba, és ott... ott várta be, hogy a kirajzó fegyveres őrök letartóztassák.Az történt ugyanis, hogy a banda harmadik tagjának, a sofőrnek,...

A minap zajlott le az évszázad legpechesebb bankrablása - nálunk!
A két harisnyafejű már kiürítette a kasszát, kihátrált az utcára, beugrott a sarkon veszteglő kocsiba, és ott... ott várta be, hogy a kirajzó fegyveres őrök letartóztassák.
Az történt ugyanis, hogy a banda harmadik tagjának, a sofőrnek, vécére kellett mennie, és mire előkerült, Marica gróf lett belőle is.
Hiába, no. Mindent pontosan időzítettek, csak a pilóta hasát nem.
Vagy a csirkebél nem volt friss, amit vacsorára fogyasztottak, vagy az idegesség futamította meg.
- Királyságot egy pelenkáért! - rimánkodott a járókelőknek, de pusztába kiáltó szó volt, egy fületlen bilivel sem siettek segítségére.
Valami ilyesfélét mondhattak, hogy: ,,Guggolj a kalapodra, vagy SZ. Ö. M. - azaz Szedd Össze Magad!'
Előzőleg biztos arra gondolt, hogy a csík után haladva úgyis lefülelnék, hát a legeslegutolsó pillanatban elrohant megkönnyebbülést okozni magának.
Hitte, hogy visszaér jókor, de a klotyó éppen foglalt volt!
Rádörömbölt ugyan a bent ülőre, de az illető nem kapkodta el a dolgát, csak amikor megunta a lármát, akkor szólt ki: ,,Boldog névnapot!'
Így aztán majdnem késő volt, amikor hősünk bejutott, ám amikor az utcára kijutott, már abszolúte késő volt!
A jó rabló azonban nem csügged, elégedetten súgta oda a lebilincselten bámuló barátainak a ,,salátásfurgon'-ban:
- Fel a fejjel, mandrók! Mégsem volt egészen hiába a futásom... Összeszedtem ugyanis a klozetos néni tányérjáról az aprót!
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..