home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
Ballagtak a nyolcadikos tanulók Muzslyán
Borbély Tivadar
2018.06.06.
LXXIII. évf. 22. szám
Ballagtak a nyolcadikos tanulók Muzslyán

A május a legszebb hónapok egyike, a természet újjászületésének emberszívet dobogtató időszaka. 

A megújuló tavaszban mégis előjön a búcsúzás fájdalmának pillanata, ugyanis elérkezik az a tavaszi délelőtt, amikor az iskola falaitól is búcsúzni kell. 

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola mindkét épületében május 31-én tartották meg a nyolcadikos tanulók hagyományos ballagását. 

A kisérettségizőket, a megjelent szülőket, nagyszülőket, tanítókat és tanárokat Molnár Attila, a tanintézmény igazgatója köszöntötte, mely után alkalmi búcsúműsorra került sor.  

A műsorban az iskola hetedik osztályos tanulói szavalatokkal és énekekkel kívántak sikeres és örömteli éveket a tőlük egy évvel idősebb barátaiknak, a nyolcadikosok pedig megköszönték a pedagógusok nyolcévnyi kitartó és türelmes munkájukat. 

A hagyományokhoz hűen a ballagók kis tarisznyájába ezúttal is belekerültek a jelképes útravalók: egy-egy idézet, pogácsa, ceruza, aprópénz és egy maréknyi föld.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..