home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Ballagtak a negyedikes tanulók
Borbély Tivadar
2021.06.23.
LXXVI. évf. 25. szám
Ballagtak a negyedikes tanulók

A nagybecskereki Sonja Marinković Általános Iskola 4.2 osztályos tanulói a Petőfi Magyar Művelődési Egyesület nagytermében megrendezett ballagási ünnepség keretében intettek búcsút az alsós éveknek.

A tizenhárom leendő ötödikes, felsős tanuló — Makán Anett, Berta Melissza, Csordás Ottó, Grujin Lola, Keszég István, Győri Ervin, Kocsis Tesza, Korsós Erzsébet, Miklós Martin, Nagy Sándor, Szabó Edina, Szalma Zita és Sziller Léna — alkalmi fogalmazás, szavalat, jelenet és tánc közben köszönte meg a tanító néni, Gera Anna, négyéves fáradhatatlan, odaadó és kitartó munkáját.

Azt a sok tudást, jót, szépet, szeretetet és törődést, amellyel nap mint nap megajándékozta őket.

A műsor keretében közreműködtek az iskola leendő, magyar nyelven tanuló elsősei is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..