home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Ballagók tánca Zentán
2023.05.19.
LXXVIII. évf. 20. szám
Ballagók tánca Zentán

Zenta végzős középiskolásai az idén is csatlakoztak a Ballagók Parádéja nemzetközi Guinness-rekordkísérlethez. Május 19-én, pontosan délben, a városháza előtt a zentai középiskolák 264 végzős diákja táncolt ifj. Johann Strauss A denevér című operettjének ismert nyitányára.

A rendezvényt 22 évvel ezelőtt Szlovéniában hívták életre és először Ljubljanában tartották meg, a következő években pedig a környező országok is csatlakoztak a megmozduláshoz.  

Az idei rendezvényen 21 város vett részt Szlovéniából, 4 Szlovákiából, 1–1 Magyarországról és Csehországból, 2 város Montenegróból és 14 város Szerbiából. A ballagók táncát Zentán 2008 óta szervezik meg.

Forrás: Vajdaság Ma, Pannon RTV

Fotók forrása: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..