home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Bakić polgármester: Nem engedjük, hogy bárki is úgy érezze, nincs biztonságban városunkban
2022.03.01.
LXXVII. évf. 8. szám
Bakić polgármester: Nem engedjük, hogy bárki is úgy érezze, nincs biztonságban városunkban

Polgármesterként ezúton fejezem ki aggodalmamat a fiatal polgártársunkat ért tegnapi támadás miatt, a buszpályaudvar közelében.

A támadókat a Szabadkai Rendőrkapitányság gyors intézkedése megállította, és ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet a munkájukat lelkiismeretesen végző rendőrségi alkalmazottaknak. Valóban nagyon fontos, hogy a város kritikus pontjait a Belügyminisztérium külön biztosítsa és fokozottan felügyelje.

Rendőrségünk az előző időszakban több sikeres akciót is végrehajtott az illegális bevándorlók ellenőrzése tekintetében Szabadkán, és több alkalommal is nagy csoportokat juttatott vissza az ország déli részén levő migránsközpontokba.

Támogatásunkat fejezzük ki mindenben a szabadkai Rendőrkapitányság munkájához, hangsúlyozva polgártársunk másik támadója hollétének kiderítése és szabadságtól való megfosztása fontosságát, neki pedig és családjának teljes körű támogatást nyújtunk az átélt trauma következményeinek leküzdésében.

Szabadka az erőszak minden áldozatát támogatja, és nem engedi, hogy bárki is úgy érezze nincs biztonságban városunkban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..