home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Bakić polgármester Ali Arsalan birkózó világbajnokot fogadta
2023.02.03.
LXXVIII. évf. 5. szám
Bakić polgármester Ali Arsalan birkózó világbajnokot fogadta

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere a kabinetjében fogadta a Spartak Birkózóklub, a Szerbiai Sportszövetség és a Szabadkai Sportszövetség delegációját, hogy még egyszer gratulálhasson a Spartak Birkózóklub versenyzőinek a nagyszerű sikerekhez, különösen Ali Arsalan, a Spartak birkózója, a szerb válogatott tagjának eredményeihez.

Belgrád és a Szerbiai Birkózó Szövetség volt a házigazdája a 2022. szeptember 10. és 18. között tartott birkózó világbajnokságnak és a a tökéletes szervezés mellett a kiváló eredmények miatt is elismeréseket kapott. A szerb válogatott négy világbajnoki címet szerzett, és ebben az elitcsoportban külön kiemelkedtek a Spartak birkózói, akik két aranyérmet nyertek.

Ali Arsalan a 72 kg-ig kategóriában szerzett aranyérmet, Nagy Szebasztián pedig a 63 kg-ig kategóriában, akit mint ismeretes Stevan Bakić polgármester közvetlenül a belgrádi világbajnokság után fogadott. Nagy Szebasztiánt a közelmúltban a legjobb szeniornak is megválasztották a hagyományosan évente megtartott szabadkai Év Sportolója rendezvényen.

Ali Arsalan (27) Iránban született. 2022 óta a Spartak tagja, a szerb válogatott mezében a világbajnoksági aranyat a tavaly áprilisban Budapesten szervezett Európa-bajnokságon szerzett bronzéremmel sejtette. A Spartak mezében Szerbia egyéni bajnoka lett és tagja volt annak a csapatnak is, amely a szerbiai első ligában második helyen végzett.

A fogadáson Arsalan mellett ott volt Davor Štefanek, a Szerbiai Sportszövetség elnöke, birkózó világbajnok és olimpiai győztes, Sreten Damnjanović, a Szabadkai Sportszövetség elnöke, európai és világbajnok birkózó és Damir Šabić, a Spartak Birkózóklub elnöke.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..