home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Az Úr csodásan működik…
Martinek Imre
2020.04.25.
LXXV. évf. 17. szám
Az Úr csodásan működik…

Összhangban a kialakult járványhelyzettel, a torontálvásárhelyi református egyházközség közösségépítő, illetve a gyülekezet lelkiségét gondozó aktivitásai is kizárólag a virtuális térben történnek.

Isten írott igéjét nt. Beszédes Mária lelkésznő hirdeti, március 21-e óta pedig énekes szolgálatok is felcsendülnek. Hazulról. Az új és a régi református énekeskönyvekből vett zsoltárok és dicséretek. Az énekszót Tóth Zsolt kántor hangszeren kíséri. Elmondása szerint a kényszermegoldás pozitív hozadékait majdan, a vész elmúltával is szeretnék gyakorlatban tartani.

A helyi református egyházközség 2018 nyarán létrehívott közösségi oldalán követhető alkalmakat az Antalfalva községi televízió magyar szerkesztősége is átveszi és sugározza.


Betekintés a kántori alkotóműhelybe (Tóth-Horváth Andrea felvétele)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..