home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Az ukrajnai utazások elhalasztását javasolja a szerb külügyi tárca
Szerbiai RTV
2022.02.14.
LXXVII. évf. 6. szám
Az ukrajnai utazások elhalasztását javasolja a szerb külügyi tárca

Azok a szerb állampolgárok, akik jelenleg Ukrajnában tartózkodnak, fontolják meg azt, hogy időszakosan felfüggesztik ottlétüket - ezt javasolja a szerb külügyi tárca.

Közleményükben azt írják, azok, akik az elkövetkező napokban utaztak volna Ukrajnába, fontolják meg az utazás elhalasztását. Arra kérik a jelenleg Ukrajnában tartózkodó szerbeket, hogy folyamatosan legyenek kapcsolatban a kijevi szerb nagykövetséggel.

Nem Szerbia egyébként az első ország, amely azt javasolja, hogy állampolgárai hagyják el a területet. Korábban egyebek között Amerika, Németország és Magyarország is ezt javasolta az ukrán-orosz feszültség miatt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..