home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Az újvidéki Apáczai Diákotthon pályázata
2016.08.23.
LXXI. évf. 33. szám

Az újvidéki Apáczai Diákotthon a 2016/2017-es tanévre pályázatot hirdet egyetemi hallgatók, valamint középiskolás lányok és fiúk felvételére. A diákotthon a Maradéki református egyházközség tulajdona, működtetője a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete.

A bentlakók rendelkezésére állnak a következők: tanulószoba, könyvtár, 4—6 ágyas hálószobák, ágynemű, mélyhűtős jégszekrények, mikrohullámú sütők, tűzhelyekkel felszerelt konyhák, fürdőszobák, számítógép-használat, internet (wi-fi), kedvezményes fénymásolási lehetőség.

Hetente ökumenikus jellegű áhítatokat tartunk. Lakóink nemzetközi oktatási programokhoz csatlakozhatnak, és pszichológiai tanácsadást vehetnek igénybe. A diákotthon nyelve a magyar, elvárásaink pedig: a keresztyéni értékek szerinti viselkedés, a szorgalmas tanulás, a házirend betartása, az előadásokon való részvétel.

Pályázni a Felvételi jelentkezési lap kitöltésével lehet, mely a www.vmpe.org.rs honlapról tölthető le. A Felvételi jelentkezési lapot és az ott feltüntetett mellékleteket a következő címre küldjék:

Apáczai Diákotthon
21000 Novi Sad
Ćirpanova 54.


További információk a 021/548-259 telefonszámon vagy a nsvmpe@gmail.com e-mail-címen kérhetőek.

A kollégium eddigi lakóinak is újra kell pályázniuk. Az első alkalommal pályázó diákokat személyesen fogadjuk kollégiumi látogatásra, időpont-egyeztetés után.

A pályázat beérkezésének határideje: 2016. augusztus 31-e.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..