home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Az összefogás szép példája
R. O.
2007.01.03.
LXII. évf. 1. szám
Az összefogás szép példája

Dudás Károly és Körmöci Károly átvágja a szalagot - Szabó Attila felvételeFunkcionális tetőtérrel bővült a magyarkanizsai Poletarac óvoda városi épülete. A Szülőföld Alap 3 millió forinttal, a helybeli önkormányzat pedig 1 millió 600 ezer dinárral segítette az építkezést. A beépített tetőté...

Dudás Károly és Körmöci Károly átvágja a szalagot - Szabó Attila felvétele

Funkcionális tetőtérrel bővült a magyarkanizsai Poletarac óvoda városi épülete. A Szülőföld Alap 3 millió forinttal, a helybeli önkormányzat pedig 1 millió 600 ezer dinárral segítette az építkezést. A beépített tetőtérben az intézmény adminisztrációja kapott helyet, az így felszabadult földszinti termek most teljes egészében a sokrétű foglalkoztatás céljait szolgálják, a kicsinyek és az óvónők rendelkezésére állnak. Másfelől a tömeges továbbképző tanfolyamok megtartására is lehetőség nyílik a tágas földszinti teremben.
A szerdán megtartott hangulatos avatóünnepségen a ráfordítás jelentőségéről Koncz Julianna igazgató számolt be, s egyúttal köszönetet mondott a támogatóknak, elsősorban a Szülőföld Alapnak és a magyarkanizsai önkormányzatnak, valamint a helybeli vállalatoknak, vállalkozóknak is.
Körmöci Károly polgármester ismertette a beruházások terén eddig elért eredményeket, és bejelentette, hogy hamarosan a városi bölcsőde építésére és a régi városi óvoda felújítására is sort kerítenek.
A Szülőföld Alap Oktatási és Művelődési Kollégiumát képviselő Dudás Károly az összefogás szép példájaként említette a beruházást, kiemelve, hogy az anyaországi alapítvány számos iskola és óvoda felújítását segítette. A vendég egyúttal gratulált az óvoda munkaközösségének és a díjazott óvónőknek, akik tíz, húsz, illetve harminc éve a Poletarac óvoda dolgozói.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..