home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Az oroszokat megbénította a győzelmi kényszer
Tóth Tibor
2016.06.21.
LXXI. évf. 24. szám

B-csoport, 3. forduló: Oroszország—Wales 0:3 (0:2)

B-CSOPORT, 3. FORDULÓ
Oroszország—Wales 0:3 (0:2)

Toulouse, Stadium de Toulouse, 28 840 néző. Vezette: Eriksson (svéd).

Gólszerző: Ramsey (11.), N. Taylor (20.), Bale (67.)

OROSZORSZÁG: Akinfejev – Szmolnyikov, V. Berezuckij (A. Berezuckij, a szünetben), Ignasevics, Kombarov – Mamajev, Glusakov – Szmolov (Szamedov, 70.), Sirokov (Golovin, 52.), Kokorin – Dzjuba. 

WALES: Hennessey – Gunter, Chester, A. Williams, Davies, N. Taylor – Allen (Edwards, 72.), Ledley (King, 76.), Ramsey – Bale (Church, 83.), Vokes. 

Az orosz válogatott győzelmi kényszer alatt lépett pályára, ennek ellenére húsz perc alatt kétgólos hátrányba került. A 11. percben Ramsey mattolta Akinfejev kapust, majd a 20. percben labdát vesztettek az oroszok, és egy gyors walesi támadásból Taylor a saját, kapusról kipattanó labdáját a hálóba vágta. A walesiek az első félidőben kilenc alkalommal találták el az orosz kaput, korábban ez egy félidő alatt egyetlen csapatnak sem sikerült az Eb-n. A második félidőben sem csökkent a walesiek sebessége, és Bale beállította a végeredményt. Wales csoportelsőként jutott tovább, míg Oroszország búcsúzott a tornától.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..