home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Az optikai kábelek árkainak az ásatásáról Palics területén
Palics Helyi Közösség
2018.01.26.
LXXIII. évf. 4. szám
Az optikai kábelek árkainak az ásatásáról Palics területén

A Palics Helyi Közösség közgyűlésének határozata

Palics Helyi Közösség polgárainak kérésére, valamint a sajtóban és a közösségi hálón megjelent pontatlan információk megjelenése miatt, ugyanakkor Palics Helyi Közösség közgyűlésének ülésén folytatott vita és a terepi helyzet áttekintése után, Palics Helyi Közösség közgyűlése a 2018. január 19-én megtartott 12. rendes ülésén, az 5. napirendi pont keretében, Palics Helyi Közösség Alapszabályának (156-1/2014 számmal 2014.12.17-én) 38. szakasz, 1. bekezdés, 17. pontja alapján, egyhangúlag, 11 IGEN szavazattal, elfogadta a következő

Határozatokat

1. Palics Helyi Közösséget nem tájékoztatták az optikai kábelek több szolgáltató részéről történő lefektetéséhez szükséges árkok ásásáról, ugyanakkor nem is illetékes a Szabadka Város tulajdonában lévő parcellákon folyó munkálatok végzéséhez szükséges engedélyek kiadását illetően (minden utca Szabadka Város köztulajdonában áll).

2. Palics Helyi Közösséget nem tájékoztatták és nem kérték ki a véleményét az árkok ásásának megkezdéséről, az ásások helyszínéről és az árkok nyomvonaláról, sem a kivitelezők, sem Szabadka Város részéről.

3. Palics Helyi Közösség közgyűlése kifejezi a fentiek miatti elégedetlenségét, és felszólítja a kivitelezőket és Szabadka Város illetékes szerveit, hogy mindazokat a közterületeket, melyeket tönkretettek vagy megrongáltak a munkálatok kivitelezése során, a lehető legrövidebb időn belül állítsák helyre, eredeti állapotukban.

Palics HK közgyűlésének elnöke
Dobó Márta

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..