Az optikai kábelek árkainak az ásatásáról Palics területén
Palics Helyi Közösség
2018.01.26.
LXXIII. évf. 4. szám

A Palics Helyi Közösség közgyűlésének határozata

Az optikai kábelek árkainak az ásatásáról Palics területén

Palics Helyi Közösség polgárainak kérésére, valamint a sajtóban és a közösségi hálón megjelent pontatlan információk megjelenése miatt, ugyanakkor Palics Helyi Közösség közgyűlésének ülésén folytatott vita és a terepi helyzet áttekintése után, Palics Helyi Közösség közgyűlése a 2018. január 19-én megtartott 12. rendes ülésén, az 5. napirendi pont keretében, Palics Helyi Közösség Alapszabályának (156-1/2014 számmal 2014.12.17-én) 38. szakasz, 1. bekezdés, 17. pontja alapján, egyhangúlag, 11 IGEN szavazattal, elfogadta a következő

Határozatokat

1. Palics Helyi Közösséget nem tájékoztatták az optikai kábelek több szolgáltató részéről történő lefektetéséhez szükséges árkok ásásáról, ugyanakkor nem is illetékes a Szabadka Város tulajdonában lévő parcellákon folyó munkálatok végzéséhez szükséges engedélyek kiadását illetően (minden utca Szabadka Város köztulajdonában áll).

2. Palics Helyi Közösséget nem tájékoztatták és nem kérték ki a véleményét az árkok ásásának megkezdéséről, az ásások helyszínéről és az árkok nyomvonaláról, sem a kivitelezők, sem Szabadka Város részéről.

3. Palics Helyi Közösség közgyűlése kifejezi a fentiek miatti elégedetlenségét, és felszólítja a kivitelezőket és Szabadka Város illetékes szerveit, hogy mindazokat a közterületeket, melyeket tönkretettek vagy megrongáltak a munkálatok kivitelezése során, a lehető legrövidebb időn belül állítsák helyre, eredeti állapotukban.

Palics HK közgyűlésének elnöke
Dobó Márta

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Értesítés rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..