home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Az ingatlanadót május közepéig kell befizetni
2022.05.12.
LXXVII. évf. 19. szám
Az ingatlanadót május közepéig kell befizetni

Az ingatlanadó második részletét május közepéig kell törleszteni. Ha ezt elmulasztják, az érintetteknek kamatot kell fizetniük, függetlenül attól, hogy a végzések megérkeztek-e a lakcímekre.

A tapasztalat azt mutatja, a lakosok többsége az idei évben sem kapja idejében kézhez az ingatlanadóról szóló végzéseket, ennek ellenére a késedelmi kamatot mégis felszámolják.

Több község és város küldi szét az értesítéseket elektronikusan, de csak azoknak tudják kézbesíteni, akik az e-Uprava oldalán saját fiókot nyitottak. Azoknak a személyeknek, akik nem kapták kézhez az értesítést, a tavalyi évben feltüntetett utolsó negyedév összegét kell befizetniük, így elkerülik a késedelmi kamatot. Az idei évi második részlet befizetési határideje május 16-a.

Készítette: Tancsik Richárd

Forrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..