home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Az illetékesek elégedettek a regisztráció ütemével
2023.03.27.
LXXVIII. évf. 12. szám
Az illetékesek elégedettek a regisztráció ütemével

Több mint 30.000 agrárgazdaságot jegyeztek be a mezőgazdasági minisztérium e-Agrar felületére. Az illetékesek kielégítőnek tartják a regisztráció ütemét.

Határidő nincs, a rendszer nyitva lesz, az érdeklődők bármikor bejelentkezhetnek. Egyébként a támogatások igénylésének feltétele lesz, hogy az agrárgazdaság szerepeljen az elektronikus nyilvántartásban.

Szerbiában több mint 400 ezer gazdaságot tartanak nyilván, és hetek óta folyamatos az e-Agrar portálra való regisztrálás a termelők körében. Mivel a rendszer sok újdonsággal jár, sokan a helyi falugazdász irodákban kérnek segítséget. Az egész folyamat az erpg.eagrar.gov.rs honlapon indítható el.

Forrás: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..