home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Az első gólnélküli döntetlen
Tóth Tibor
2016.06.17.
LXXI. évf. 24. szám

C csoport, 2. forduló: Németország—Lengyelország 0:0

C csoport, 2. forduló

Németország—Lengyelország 0:0

Saint-Denis, Stade de France, 73 648 néző. Vezette: Kuipers (holland).

NÉMETORSZÁG: Neuer – Höwedes, J. Boateng, Hummels, Hector – Khedira, Kroos – Th. Müller, Özil, Draxler (Gomez, 71.) – Götze (Schürrle, 66.). 

LENGYELORSZÁG: Fabianski – Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk – Blaszczykowski (Kapustka, 80.), Krychowiak, Maczynski (Jodlowiec, 76.), Grosicki (Peszko, 87.) – Milik, Lewandowski. 

A C csoport rangadóján, az Eb 18. mérkőzésén megszületett az első gólnélküli döntetlen. A németek irányították a játékot, ám túl közel nem jutottak a lengyel kapuhoz. Az első negyvenöt percből egyedül Götze fejese érdemel említést, mely elkerülte Fabianski kapuját. A második félidő elején Milik került óriási helyzetbe, de nem találta el fejjel a labdát. A hajrában újra Milik dönthette volna el a találkozót, ekkor azonban hat méterről luftot rúgott. A döntetlennel biztossá vált, hogy Ukrajna a csoportkör végén búcsúzik a kontinenstornától.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..