home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Az egysíkú játék ellenszere: Hamšík
Tóth Tibor
2016.06.15.
LXXI. évf. 24. szám

B-CSOPORT, 2. FORDULÓ: Oroszország—Szlovákia 1:2 (0:2)

B-CSOPORT, 2. FORDULÓ

Oroszország—Szlovákia 1:2 (0:2)

Lille, Stade Pierre Mauroy, 38 989 néző. Vezette: Skomina (szlovén)

Gólszerző: Glusakov (80.), ill. Weiss (32.), Hamšík (45.)

OROSZORSZÁG: Akinfejev – Szmolnyikov, Ignasevics, V. Berezuckij, Scsennyikov – Neustädter (Glusakov, a szünetben), Golovin (Mamajev, a szünetben) – Szmolov, Satov, Kokorin (Sirokov, 76.) – Dzjuba. 

SZLOVÁKIA: Kozáčik – Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan – Pečovský, Kucka – Mak (Ďuriš, 80.), Hamšík, Weiss (Svento, 72.) – Duda (Nemec, 67.). 

Az orosz válogatottnak most nem jött össze az, ami az angolok ellen, hiába lőttek gólt most is a hajrában, pontot mégsem tudtak szerezni. Habár a szlovákok pont nélkül, az oroszok pedig egy ponttal vágtak neki a mérkőzésnek, mégsem estek egymásnak a csapatok, az első negyedórában főleg egymást gyengéit keresték a felek. A szlovákok a 32. percben Weiss góljával jutottak előnyhöz, miután a katari Al-Gharafa játékosa mesterien vette át a Hamšíktól kapott labdát, két orosz védőt egy mozdulattal becsapott, és szépen tekert a bal alsó sarokba. A 45. percben Hamšík remekbe szabott lövése után a labda a kapufáról került az orosz kapuba. A folytatásban a szlovákok átengedték a kezdeményezést az oroszoknak, és tíz perccel a lefújás előtt Glusakov fejesével szépítettek az álláson. A hátralévő időben nyomtak az oroszok, de ezúttal nem egyenlítették ki az eredményt.


B-csoport

1. forduló
Wales—Szlovákia 2:1
Anglia—Oroszország 1:1

2. forduló
Oroszország—Szlovákia 1:2 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..