home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Az atlétikai bírók évzárója
Tóth Tibor
2015.11.01.
LXX. évf. 43. szám
Az atlétikai bírók évzárója

Évzáró ünnepséget tartott a Zentai Atlétikai Bírók Egyesülete. A rendezvényen Táborosi László, az egyesület elnöke kiemelte, hogy a Zentai Atlétikai Klub versenyzői az idén harminckét bel– és külföldi versenyen vettek részt.

A Zentai Atlétikai Bírók Egyesülete hat versenyt szervezett a népkerti pályán, tagjai pedig emellett még Szabadkán és Szenttamáson is bíráskodtak. Az egyesület hatvankilenc fős tagságából negyvenegyen összesen 152 alkalommal bíráskodtak. A legaktívabbnak Kecskés István és Kalmár István bizonyult egyaránt 7-7 bíráskodással, Táborosi László, Kocsis Károly, Urbán József, Dragan Aleksoski, Belec Imre, Molnár Gábor Ferenc, Mucsi István, Gavrilo Đurišić, Gere Kovács Róbert, Jela Predojev, Vera Predojev 6-6, Szegedinszki Igor és Szegedinszki Krisztián pedig 5-5 alkalommal működött közre. Az egyesület jelenleg tíz nemzetközi és négy országos atlétikai bíróval büszkélkedhet, a többiek pedig tartományi és kisebb viadalokon ügyelnek a szabályok maradéktalan betartására.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..