home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Az arany- és ezüstlakodalmasok ünnepe Muzslyán
Borbély Tivadar
2021.10.04.
LXXVI. évf. 39. szám
Az arany- és ezüstlakodalmasok ünnepe Muzslyán

A muzslyai Szűz Mária Szent Neve-templomban tartották meg október 3-án a 25. és az 50. házassági évfordulójukat ünneplő házaspárok ünnepi szentmiséjét, a helybeli Don Bosco Családok Egyesülete és a plébánia közös szervezésében.

Kalapis Sztoján atya celebrálta a szentmisét, mely keretében az aranylakodalmukat ünneplő Vastag József és Erzsébet, valamint Báló Mihály és Anna, továbbá az ezüstlakodalmukat ünneplő Hatalák Tibor és Zsuzsanna, Şzarvák János és Anikó, Szőke István és Márta, Palatinus Ervin és Zsuzsanna, Bodor Oszkár és Angéla, Süveg Ernő és Zsuzsanna, Rankov Rade és Jolán, Jónás Janó és Krisztina, Tóth Zoltán és Valéria, Séra Attila és Danijela, Varga Tibor és Ottília, illetve Csíkos Ernő és Marika újra örök esküt fogadtak egymásnak.

Fotók: Gabona Ferenc

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..