home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Az áramkimaradások menetrendje április 30-ára
Elektrovojvodina
2019.04.28.
LXXIV. évf. 17. szám
Az áramkimaradások menetrendje április 30-ára

A tervezett munkálatok miatt a következő utcákban várható áramkimaradás 2019. április 30-án, kedden Szabadkán

2019. április 30., kedd
  Helység

Utca

Időpont
1. Szabadka

Staniša Neorčić (1. és 4.), Gaj (Marija Bursać és Bajai út között), Gogol (Marija Bursać és Grgur Peštalić között), Ivana Brlić Mažuranić, Stipan Vilov, Gosztivár, Vraz, Fruška gora, Gregor Krek, Trigláv, Lukács István (Szendrő és Gaj között), Szendrő, Dinári-hegység, Luka Perković (Stevan Mokranjac és Bajai út között), Bajai út (Trigláv és Luka Perković között), Marko Marulić (Bajai út és August Cesarec között), Cetinje, Veselin Masleša tér, Károlyváros (1., 4., 6., 8.), Grgur Peštalić, Hanibal Lučić (Galamb és Gaj között), Mostar, Reljković 7., Šibenik 9/A és 11., Galamb (Georgi Dimitrov és Hanibal Lučić között), Georgi Dimitrov (Ürögi-hágó és Gaj között), Janko Veselinović, Branko Radičević (33., 34., 36.), Karadjordje út 29. és környéke

09.00—11.00
Az Elektrovojvodina szabadkai áramelosztó részlege

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..